grafisk design illustration min konst

STORA BJÖRN ÅKER SKRIDSKOR: FINE ART POSTER


Stora Björn (Ursa Major) Åker Skridskor. Fine art poster i A3, fyra olika färger.
☆ ✷ ✧ ☽
Inspirationen för postern var nordisk fauna, sån dä gammel svänskt disko, och känslan av att utforska naturen själv under bar himmel. Ja och så stjärnkonstellationen Stora Björn såklart ♡ Jag skulle vilja vara Stora Björn i den här bilden. Som har hela den frusna sjön alldeles för sig själv, åkandes under sin egna lysande naturdiskokula. Kanske med Dancing Queen eller Dancing in The Moonlight i lurarna? Eller hela Livet Var Ett Disko? Ba leva mig in i musiken och swisha fram i minusgraderna. Jag tänker att små rävar och kaniner står vid stranden och tittar på utan att störa också. Stora Björn är helt inne i sin egna värld, i sin egna rymd. Där vill jag vara.