illustration min konst mode

MINA SNÖFLINGOR SOM TATUERINGAR

Min vän Matilda har tatuerat in två av mina snöflingor!
Alltså!!! Att någon vill ha mina illustrationer permanent på sin kropp gör mig så rörd och glad. Matilda har dessutom alltid så väl uttänkta koncept bakom sina tatueringsval. Så det känns lite extra hedrande.

Notera att tatueraren David Hoffner behållt det wobbliga utseendet som de handgjorda teckningarna har i originalet. Prima skinka!

Här är flingorna i tavelform. Eftersom de i verkligheten är tänkta som varandras motpoler så är de gestaltade i en sorts negativ-positiv: guld mot svart och vice versa.

Om du också blir sugen på att köpa en av mina illustrationer i tatueringsform, ba slajda in å skicka ett mail (hello kanelbulle almostcamille.com). Och jeppjepp man kan även köpa med flingorna i tavelform också.