veckans djur

YO DAWG HUR DANSAR DU KRING MIDSOMMARSTÅNGEN?

Såhär lagom till mitt premiär-inlägg på nya blogghemsidan så fick jag en EXKLUSIV INTERVJU med SNOOP asså WOW nej ok såhär vare jag passade Karins hund igår och frågade henne: “YO DAWWWG HUR DANSAR DU KRING MIDSOMMARSTÅNGEN??” och hon ba: LIKE THIS, BITCH

Välkommen till min nya blogghemsida. Min borg, mitt paradis, ditt nya syfte i livet, din anledning till att high-fiva dig själv i spegeln varje morgon, din nya underhållningskanal, ditt HIMMELRIKE! ((Eller HelvetesRike ifall du är satanist och gillar sånt. Eller Frankrike ifall du läser detta från en annan tidsdimension och är en mastodont))
Anywho. There shall be hund-gifs… There shall be konstfest mot normgrupp…  Ja det till och med shall be texter om DITTEN och DATTEN!

Så brace yourselves… CAMILLA IS COMING.

puss.